Winter-times

site aangepast op: zaterdag 06 februari 2016 11:57

Vierdaagse van Nijmegen

Na 5 keer als deelnemer de 4x50km te hebben bedwongen, ben ik daarna in Nijmegen blijven "plakken" als verzorger. Na dat bijna 25 keer gedaan te hebben, ben ik nu een beetje algemene reserve. Een of twee dagen bij Via Vierdaagse, ook nog bij enkele RET rustposten, en op vrijdag bij de finish. Kortom: de Vierdaagse speelt een belangrijke rol in mijn leven. En daarbij draait het voor een belangrijk deel ook om de posten van de RET. Op deze pagina's veel informatie, ontelbare foto's, en nog veel meer over het grootste meerdaagse wandelevenement ter wereld. En ook verschillende pagina's over wandelen in het algemeen.

Maar onze vereniging doet meer. Zo organiseren we ook 3x per jaar een mooie wandeltocht in de regio Rotterdam. U leest er alles over in onze folder wandelprogramma 2016!

Vierdaagse 2016

Vlaggenparade

De 100e Vierdaagse Belooft zeer populair te worden. Mochten er afgelopen jaren 45.000 wandelaars inschrijven, vanwege het jubileum kunnen dit jaar 50.750 enthousiastelingen een startbewijs bemachtigen. Op dinsdag 19 juli gaan ze van start voor de dag van Elst. Ook onze rustposten staan weer op hun plaats. We kijken uit naar uw komst. Op deze site verschijnen zo snel mogelijk na afloop van de Vierdaagse de foto's. Vanwege de reparaties aan de Waalkade wordt er ook dit jaar helaas geen vlaggenparade gehouden. Ook het traiditionele vuurwerk gaat voor de tweede keer niet door.

Verzorging RET

Alverna: Hollandse rust

Al vele vele jaren organiseert de RET elke 10km verzorgingsposten voor de wandelaars. U kunt hiervoor een kaart aanschaffen op de eerste rust. Maar u kunt dit jaar ook al vooraf een kaart bestellen. Kijk voor alle informatie op de verzorgings pagina's.

De tweede dag vinden veel wandelaars nogal saai en zwaar. Blaren van de eerste dag, je weet dat je nog niet eens halverwege bent. Geen erg leuk arcours. Kortom: doorbijten. Mede daarom zorgen we op onze eerste rust, na ruim tien kilometer, al jaren voor wat gezellige muziek. Nummers die ik in ieder geval nooit zal draaien, brengen in Alverna de stemming erin. Zing gerust met ons mee, hier staat de lijst online, dan kan er geoefend worden :-)

Foto's en screensaver

 
Ruim 1500 4daagse foto's zijn op de site beschikbaar in het fotoalbum. Ze zijn nu ook beschikbaar als fraaie screensaver. Ok, het is wel even downloaden, het exe-file is 15Mb groot. Maar dan heb je ook een geweldige herinnering aan de Vierdaagse van 2007, zeker als je gebruik gemaakt hebt van de rustplaatsen van de RET.
downloaden 2007
downloaden 2004

.

.

   

 

Actueel wandelweer


Weathernews.nl Weerkaart

Verwachting wandelweer


Weathernews.nl Meerdaagse Verwachting

Enquete

Wandeltochten
Hoe vaak neemt u deel aan een wandeltocht?