Winter-times

site aangepast op: vrijdag 07 juli 2017 09:19

RET verzorging tijdens de 4daagse 2017

VerzorgingVoor velen uit de Rotterdamse regio een begrip: de rustposten van de RET. Ook in 2017 staan er dagelijks weer vier wagens klaar om iedereen te verwennen.

Wie of wat is de RET? Voor Rotterdammers een begrip, daarbuiten misschien wat minder. Maar RET staat voor Rotterdamse Electrische Tram, oftewel het openbaar vervoer (bus, tram, metro) in Rotterdam en omstreken. De verzorging wordt verzorgd door de wandelsport vereniging van dit bedrijf. Maar ook "buitenstaanders" zijn van harte welkom bij de posten.

Het idee is dat mensen op de eerste dag bij de eerste rustpost een verzorgings(knip)kaart kopen. Voor de 40 en 50 km wandelaars is die rust in Oosterhout, voor de 30 km wandelaars staan we klaar in Valburg.

Met deze kaart bent u verzekerd van een goede rustpost op (ongeveer) elke 10 kilometer. Daarmee  krijgt u de rest van de Vierdaagse voldoende te eten en te drinken: soep, fruit, melk, koffie, thee, limonade, koek, snoep, gehaktballen, slaatjes, worst, chips, kortom eigenlijk alles. We hebben dit jaar ook weer belegde broodjes, op 2 rustposten per dag.

De prijzen zijn voor 2017 opnieuw ongewijzigd gebleven, en bedragen evenals vele voorgaande jaren € 30,00 voor de 30 km wandelaars, € 40,00 voor de deelnemers aan de 40 km en € 50,00 voor die mensen die de 50 km proberen te bedwingen.

Bij onze verzorging ontvangt u een knipkaart waarmee u bovenstaande consumpties kunt verkrijgen, allerlei andere kleine verrassingen (chips, drop, kauwgum, etc) zijn gratis.

Ook dit jaar sturen we de spullen niet meer vantevoren naar u toe. Per email ontvangt u begin juli een deelnemersnummer en een link naar het programmaboekje, na ontvangst van uw bijdrage. Met dat nummer en uw naam kunt u uw boekje en knipkaarten op de eerste rust afhalen (voor de 30km is dat in Valburg, voor de overige afstanden in Oosterhout). Alles ligt daar keurig voor u klaar. U hoeft dan dus geen geld meer mee te nemen.

Sorry, de voorinschrijving is gesloten, de kaarten worden geschreven. Er worden nog wel kaarten verkocht voor de 40 en 50 km bij de rust in Oosterhout (Dorpstraat 84, linkerkant van de weg) en voor de 30 km in Valburg, Tielsestraat 9D, aan de rechterkant van de weg. Let op: de hoeveelheid beschikbare kaarten is beperkt, dus helaas geldt OP = OP. We willen niet dat de rustposten te druk worden en we te vaak geen stoel meer aan kunnen bieden.

Aanmelden? Dat kan door een email te sturen naar wsvret@gmail.com. Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Tegelijk kunt u het juiste bedrag storten op de volgende rekening:

ING rekening: NL57 INGB 0004 1855 14
Wandelsportvereniging R E T
Alphen aan den Rijn
Onder vermelding van uw naam en 4D17

Na ontvangst van uw bedrag is de inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging per email. Ongetwijfeld hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. Inschrijvingen worden dan behandeld op volgorde van binnenkomst.

Middels de links in het menu aan de rechterkant kunt u details zien van de verschillende wandeldagen en de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig). Elders op de site zijn honderden foto's van de afgelopen jaren te vinden, die een goed beeld geven van de sfeer.

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz. Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle produkten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

 

De verzorginsposten zichtbaar in Google maps (klik erop voor meer details)

 


Grotere kaart weergeven

 

dag 1, Elst (blauw)

dag 2, Wijchen (rood)

dag 3, Groesbeek (groen)

dag 4, Cuijk (geel)

PDF file verzorgingsboekje