;

Het beroemde LWP verschijnt vanaf 2023 niet meer in de vorm van een boekje, maar alleen digitaal. Daarmee denkt de bond mee te gaan met de wens van meer digitalisering. Tochten komen dus in een app, zoals wandel.nl. Dat zet ons ook aan het denken: kunnen we het programmaboekje voor onze verzorgingsposten afschaffen, en alleen nog digitaal als pdf beschikbaar stellen? Zeker met de ongekende prijsstijgingen van de afgelopen 3 jaar, zou dit voor ons als organisatie zeer welkom zijn. Wat vindt u hiervan?

Wat vindt u ervan om het programmaboekje van onze verzorging alleen nog digitaal (pdf) te ontvangen?
 • Goed idee, goed voor budget en milieu 88%, 57 stemmen
  57 stemmen 88%
  57 stemmen - 88% van alle stemmen
 • Neeeee, ik kijk onderweg vaak in het boekje 12%, 8 stemmen
  8 stemmen 12%
  8 stemmen - 12% van alle stemmen
 • Nee, ik heb geen telefoon waar ik dat op kan bekijken 0%, 0 stemmen
  0 stemmen
  0 stemmen - 0% van alle stemmen
Totaal aantal stemmen: 65
21 april 2022 - 15 mei 2022
De poll is beëindigd

;

Inschrijving Vierdaagse 2022

Eindelijk, we mogen weer. Na twee jaar zonder Vierdaagse kunnen we (zoals het er nu uitziet) in 2022 weer wandelen door en rondom Nijmegen. De inschrijving start op maandag 14 februari om 10 uur via www.4daagse.nl . Let op: inschrijving voor nieuwe deelnemers en wandelaars die inschrijven lopen door elkaar heen. Iedereen kan dus inschrijven, uiterlijk 25 maart om 16.59 uur.

Iedereen die zich voor 2020 had ingeschreven en betaald (dus niet geannuleerd!) wordt direct geaccepteerd als deelnemer. Alle overige inschrijvingen moeten loten voor de resterende plaatsen tot een maximum van 49.000. Mensen die al vaak hebben deelgenomen, maken een grotere kans bij de loting.

UPDATE: aan het eind van de inschrijvings periode, was het maximum aantal deelnemers niet bereikt. Daarom is een 2e inschrijvingsronde gestart. Deze 2e ronde sluit op 29 april om 17.00 uur!

 

;

Wat is voor jou de leukste Vierdaagse dag?
 • Voeg je antwoord toe

;

www.vierdaagse.org

We hebben het internet domein www.vierdaagse.org vastgelegd. Bedoeling is om daar in de toekomst een website te bouwen met heel veel vierdaagse tips, en info over de RET verzorging. Als je op dit moment op de link klikt, kom je ook gewoon uit op deze pagina. In elk geval makkelijk te onthouden 🙂

Pin It on Pinterest

Share This