Weer naar Nijmegen? Waarom eigenlijk?
  • Voeg antwoord toe....

;

Inschrijving Vierdaagse 2018

Op dit moment is de inschrijving voor de 102e Vierdaagse geopend. Inschrijven kan via www.4daagse.nl . Let op: voor het eerst dit jaar lopen inschrijving voor nieuwe deelnemers en wandelaars die inschrijven door elkaar heen. Iedereen kan dus inschrijven, uiterlijk 23 maart om 23.59 uur. Er kunnen maximaal 47.000 wandelaars worden ingeschreven. Als er meer aanmeldingen zijn, wordt er geloot onder de nieuwe deelnemers. Per 14 maart stond de teller op 46.599!

;

Inschrijfgeld meer dan 20% hoger!

Het inschrijfgeld voor de Vierdaagse is dit jaar gestegen van 64 naar maar liefst 80 euro. Leden van de KWBN krijgen 5 euro korting. Op internet is er heel veel commentaar gekomen op deze erg forse stijging. De organisatoren schrijven er zelf dit over:

Stichting DE 4DAAGSE heeft het inschrijfgeld voor deelname aan de 102de Vierdaagse vastgesteld op € 80,-. Deze verhoging is meer dan hetgeen gebruikelijk was in eerdere jaren. Voor deze verhoging zijn verschillende redenen te noemen. Ten eerste is er vanuit de organisatie de wens om het kwaliteitsniveau van de Vierdaagse voor de deelnemers op peil te houden. Daarnaast is er sprake van prijsstijgingen van leveranciers en blijven de door de overheid verplicht gestelde voorzieningen rondom het evenement jaarlijks toenemen.

;

www.vierdaagse.org

We hebben het internet domein www.vierdaagse.org vastgelegd. Bedoeling is om daar in de toekomst een website te bouwen met heel veel vierdaagse tips, en info over de RET verzorging. Als je op dit moment op de link klikt, kom je ook gewoon uit op deze pagina. In elk geval makkelijk te onthouden 🙂

Pin It on Pinterest

Share This