Inschrijving voor de RET verzorging 2023 begint tegelijk met die van de Vierdaagse.......

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RET verzorging tijdens de 4daagse 2023

Alle informatie op deze pagina’s heeft nog betrekking op 2022. Actuele informatie verschijnt tegelijk met de start van de inschrijving!

 Aanmelden? Dat kan door een email te sturen via onderstaand formulier. Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Wilt u meerdere mensen inschrijven, doe dat dan in het berichten veld. Let op: om duidelijk te maken dat u geen computer bent, moet u de simpele rekensom beantwoorden onderaan het formulier, anders kunt u niet verzenden! De voorinschrijving stopt als het maximum aantal deelnemers (om het leuk te houden) wordt bereikt, of op 19 juni a.s. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, dan kunnen die aangeschaft worden tegen contante betaling bij de eerste rust, in Oosterhout voor de 40 en de 50 km, in Valburg voor de 30 km wandelaars.

U kunt het juiste bedrag storten op de volgende rekening:

ING rekening NL57 INGB 0004 1855 14
Wandelsportvereniging RET
Alphen aan den Rijn
Onder vermelding van uw naam, afstand en 4D23

Na ontvangst van uw betaling is de inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging per email. Waarschijnlijk hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. We verwachten het niet, maar het aantal kaarten is niet onbeperkt, dus we kunnen op enig moment de inschrijving sluiten.

Middels de links in het menu aan de bovenzijde van deze en van de verschillende wandeldagen en de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u vanaf juni ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig).

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz. Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle producten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

Voor-inschrijving verzorging sluit:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Aanmelden voor de verzorging tijdens Vierdaagse 2023 opent tegelijk met Vierdaagse inschrijving! (begin februari)

Dieet wensen?

Afstand

Man vrouw?

2 + 5 =

Pin It on Pinterest

Share This