RET verzorging tijdens de 4daagse 2018

Voor velen uit de Rotterdamse regio een begrip: de rustposten van de RET. Ook in 2018 staan er dagelijks weer vier wagens klaar om iedereen te verwennen.
Wie of wat is de RET? Voor Rotterdammers een begrip, daarbuiten misschien wat minder. Maar RET staat voor Rotterdamse Electrische Tram, oftewel het openbaar vervoer (bus, tram, metro) in Rotterdam en omstreken. De verzorging wordt verzorgd door de wandelsport vereniging van dit bedrijf. Maar ook “buitenstaanders” zijn van harte welkom bij de posten.

Wat kunt u verwachten?

Het idee is dat mensen op de eerste dag bij de eerste rustpost een verzorgings(knip)kaart kopen. Voor de 40 en 50 km wandelaars is die rust in Oosterhout, voor de 30 km wandelaars staan we klaar in Valburg. Met deze verzorgingskaart bent u verzekerd van een goede rustpost op (ongeveer) elke 10 kilometer. Daarmee krijgt u de rest van de Vierdaagse voldoende te eten en te drinken: soep, fruit, melk, koffie, thee, limonade, koek, snoep, gehaktballen, slaatjes, worst, chips, kortom eigenlijk alles. We hebben dit jaar ook weer belegde broodjes, op 2 rustposten per dag.

De prijzen zijn voor 2018 opnieuw ongewijzigd gebleven, en bedragen evenals vele voorgaande jaren € 30,00 voor de 30 km wandelaars, € 40,00 voor de deelnemers aan de 40 km en € 50,00 voor die mensen die de 50 km proberen te bedwingen.
Bij onze verzorging ontvangt u een knipkaart waarmee u bovenstaande consumpties kunt verkrijgen, allerlei andere kleine verrassingen (chips, drop, kauwgum, etc) zijn gratis.

Per email ontvangt u begin juli een deelnemersnummer en een link naar het programmaboekje, na ontvangst van uw bijdrage. Met dat nummer en uw naam kunt u uw boekje en knipkaarten op de eerste rust afhalen (voor de 30km is dat in Valburg, voor de overige afstanden in Oosterhout). Alles ligt daar keurig voor u klaar. U hoeft dan dus geen geld meer mee te nemen.

Aanmelden voor de verzorging

Aanmelden? Dat kan door een email te sturen naar vierdaagse@wsvret.nl . Zet daarin uw volledige naam, geslacht en te wandelen afstand. Tegelijk kunt u het juiste bedrag storten op de volgende rekening:
ING rekening: NL57 INGB 0004 1855 14
Wandelsportvereniging R E T
Alphen aan den Rijn
Onder vermelding van uw naam, afstand en 4D18

Na ontvangst van uw bedrag is de inschrijving definitief en ontvangt u van ons een bevestiging per email. Waarschijnlijk hebben we genoeg kaartjes, maar het zou kunnen zijn dat we uitverkocht raken. Wandelaars die de afgelopen twee jaar per email hebben ingeschreven krijgen dan voorrang, de per 31 maart nog overblijvende kaarten worden op volgorde van inschrijving togewezen.

Middels de links in het menu aan de bovenzijde van deze en van de verschillende wandeldagen en de rustposten per dag. Het complete verzorgingsboekje kunt u vanaf april ook als PDF uitprinten (dubbelzijdig).

Tenslotte: kaarten en consumptiekaarten zijn persoonlijk. Het is niet de bedoeling om met de bonnen consumpties aan andere wandelaars te verstrekken. Wij zorgen tenslotte niet alleen voor uw consumpties, maar huren ook busjes, stoelen, koffieketels, enz enz. Wel kunnen er ook zonder kaart/bonnen consumpties gekocht worden bij onze wagens, mits het niet te druk is. Ook zijn niet alle produkten te koop in de losse verkoop. En we zijn genoodzaakt bij een vol terras voorrang te geven aan de wandelaars met een kaart. Maar met een goed humeur en wederzijds begrip lossen we veel op.

Pin It on Pinterest

Share This