Inschrijving voor de RET verzorging 2023 begint tegelijk met die van de Vierdaagse.......

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

RET verzorging tijdens de 4daagse 2023

Alle informatie op deze pagina’s heeft nog betrekking op 2022. Actuele informatie verschijnt tegelijk met de start van de inschrijving!

U gaat de Nijmeegse Vierdaagse wandelen, en bent op zoek naar een goede verzorging onderweg? Zoek niet verder, lees de berichten op deze website.

Voor velen uit de Rotterdamse regio een begrip: de rustposten van de RET. We hebben de verzorging 2019 succesvol afgesloten. Zoals altijd gingen we daarna een paar maanden rusten, voordat konden besluiten of en hoe we volgend jaar aanwezig zouden zijn. Helaas, door de pandemie werden die paar maanden een paar jaar. Maar he, we zijn weer terug!

Wie of wat is de RET? Voor Rotterdammers een begrip, daarbuiten misschien wat minder. Maar RET staat voor Rotterdamse Electrische Tram, oftewel het openbaar vervoer (bus, tram, metro) in Rotterdam en omstreken. De verzorging wordt verzorgd door de wandelsport vereniging van dit bedrijf. Maar ook “buitenstaanders” zijn van harte welkom bij de posten. Deze verzorging bestaat al heel lang. Het is leuk om eens te lezen hoe het allemaal is ontstaan via de historie-pagina!

Wat kunt u verwachten?

Het idee is dat mensen een verzorgingskaart kopen, waarmee ze de hele week zonder zorgen een rustpost hebben. De kaart kunt u de eerste dag op de eerste rust afhalen. Indien nog beschikbaar, kunnen late beslissers daar ook nog een kaart kopen.

Voor de 40 en 50 km wandelaars is die rust in Oosterhout, voor de 30 km wandelaars staan we klaar in Valburg. Met deze verzorgingskaart bent u verzekerd van een goede rustpost op (ongeveer) elke 10 kilometer. Daarmee krijgt u de rest van de Vierdaagse voldoende te eten en te drinken: soep, fruit, melk, koffie, thee, limonade, koek, snoep, gehaktballen, slaatjes, worst, chips, kortom eigenlijk alles. We hebben dit jaar ook weer belegde broodjes, op 1 rustpost (de zgn soeprust) per dag.

Per afstand kunt u gebruik maken van deze rustposten, die u in detail kunt bekijken via het menu aan de rechterkant:
30 km: Valburg en Bemmel op dinsdag, Alverna, Wijchen en Beuningen op woensdag, Heumen en 7 Heuvelen op donderdag, Overasselt en Nijmegen op vrijdag. In totaal dus 9 posten!
40 km: Oosterhout, Valburg en Bemmel op dinsdag, Alverna, Wijchen en Beuningen op woensdag, Heumen, Plasmolen en 7 Heuvelen op donderdag, en Overasselt, Beers, Malden en Nijmegen op vrijdag. In totaal dus 13 rustposten!
50 km: Oosterhout, Valburg, Lent en Bemmel op dinsdag, Alverna, Niftrik, Wijchen en Beuningen op woensdag, Heumen, Plasmolen, Milsbeek en 7 Heuvelen op donderdag, en Overasselt, Beers, Malden en Nijmegen op vrijdag. In totaal dus 16 rustposten!

De prijzen zijn sinds 2019 sterk gestegen: 1 euro per persoon. We merken allemaal dat de prijzen van consumptie goederen behoorlijk zijn gestegen. Hetzelfde geldt voor huur van bussen, brandstof, en niet te vergeten de stijging van de BTW in de afgelopen jaren.  In 2022 zijn de prijzen € 34,00 voor de 30 km wandelaars, € 45,00 voor de deelnemers aan de 40 km en € 56,00 voor die mensen die de 50 km proberen te bedwingen. Doordat de kostprijzen tov 2019 met maar liefst 16% zijn gestegen, hebben we naderhand de prijzen moeten verhogen naar 34, 45 en 55 euro. En zelfs toen hebben we nog bij moeten passen uit onze reserves.
Bij onze verzorging ontvangt u een knipkaart waarmee u bovenstaande consumpties kunt verkrijgen, allerlei andere kleine verrassingen (chips, drop, kauwgum, etc) zijn gratis. Hebt u te weinig consumpties op uw kaart? Dan kunt u een kaart met 8 extra consumpties bij kopen voor 12 euro!

Per email ontvangt u begin juli een deelnemersnummer en een link naar het programmaboekje, na ontvangst van uw bijdrage. Met dat nummer en uw naam kunt u uw boekje en knipkaarten op de eerste rust afhalen (voor de 30km is dat in Valburg, voor de overige afstanden in Oosterhout). Alles ligt daar keurig voor u klaar. U hoeft dan dus geen geld meer mee te nemen.

Dieet of speciale wensen

Steeds meer mensen hebben voorkeur voor vegetarische of vegan gerechten. We proberen het iedereen naar de zin te maken. Vermeldt alstublieft uw speciale wensen bij de opmerkingen op het inschrijfformulier? Het onmogelijke kunnen we niet doen, maar dat proberen we wel!

Corona maatregelen

Op dit moment ziet het er allemaal redelijk positief uit. Het is niet voor niets dat de organisatie de inschrijving heeft geopend. Maar iedere organisator in Nederland blijft voorzichtig. Zo ook wij. Daarom willen we graag het volgende afspreken:

– als voor 31 mei wordt besloten dat de Vierdaagse niet door kan gaan, betalen wij het gehele inschrijfgeld voor de verzorging terug, onder aftrek van 2 euro per uitgevoerde betaling

-als er na 31 mei wordt besloten tot afgelasting, dan zullen we ook het grootste gedeelte terugbetalen, echter zullen we dan een grotere inhouding moeten doen, afhankelijk van de uitgaven die zijn gedaan of vastgelegd.

Voor-inschrijving verzorging sluit:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pin It on Pinterest

Share This