Vrijdag 22 juli 2022, de dag van Cuijk

De vierde dag van de Vierdaagse voert de wandelaars naar de etappe plaats Cuijk, als voorbereiding op de feestelijke intocht over de Via Gladiola, de St Annastraat.

1. Wandelaars die gebruik maken van de rustposten van de RET kunnen uitkijken naar de eerste rust in Overasselt, aan de rechterkant van de weg, ook wel genaamd de Champignon kwekerij, aan de Kasteelsestraat 9. Het is wel een flinke tippel, maar dat zit er maar op moet je maar denken.

2. De tweede rust (voor de 40 en 50 km) staat in Beers, helaas niet meer voor de garage naast Kapsalon van den Heuvel, waar een verbouwing plaats vindt. We zullen een plekje opzoeken op het grasveld er recht tegenover of desnoods daarachter op het parkeerterrein.

3. De derde rust (opnieuw voor de 40 en 50 km) staat in Mook, op de parkeerplaats bij de Wonigstichting. Ter afscheid van deze ploeg liggen de knakworsten hier te sputteren….

4. De laatste rust, tevens het moment om te feliciteren en afscheid te nemen: de Houtlaan in Nijmegen. Dit is een oversteekplaats voor auto’s, aan de rechterkant van de St Annastraat.

Pin It on Pinterest

Share This