Wandelen met de wsv RET

De vereniging

Ik loop (haha) al heel wat jaren mee in de wandelsport. De laatste jaren is dat vooral via de Wandesportvereniging RET, een van de bedrijfsverenigingen van het Rotterdamse Openbaar Vervoer. Bij velen erg bekend door de drukbezochte verzorgingsposten tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Maar zeker niet minder belangrijk zijn de 3 tochten die we per jaar organiseren: in maart de RET Wandeltocht (vroeger vanaf de remise Kleiweg, de laatste jaren vanuit remise Sluisjesdijk). In de zomer de Spijkenissermars, een belangrijke trainingstocht voor de Vierdaagse, met afstanden tot 50 km. En in oktober vanuit metrostation Hoogvliet de Metromars. Via het menu komt u op pagina’s met alle informatie over deze tochten.

Het wandelprogramma

45e RET Wandelmars, zaterdag 17 maart 2018

30e Spijkenissermars, zaterdag 16 juni 2018

38e Metro mars, zaterdag 13 oktober 2018

Door te klikken op bovenstaande tochten, krijgt u alle details van een tocht te zien. Dat kan uiteraard ook via de website van de bond, de KWBN: www.wandel.nl .

Onze folder bekijken? Dat kan via deze link naar een pdf: Wandelprogramma RET 2018!!

De vereniging is ook te vinden op twitter (vooral tijdens de Vierdaagse), op FaceBook en op Instagram!

Onze vereniging is aangesloten bij de overkoepelende bond, de KWBN. Leden krijgen bij alle tochten op vertoon van hun ledenpas 1 euro korting. Onze info op de site van de KWBN vindt u HIER.

Pin It on Pinterest

Share This