33e Spijkenisser Wandeltocht 18 juni 2022

De tweede tocht uit het jaarlijkse wandelprogramma van de wsv RET. De tocht vertrekt vanuit de kantine van Atletiekvereniging Spark, Atletiekpad 1,  3202 LM  Spijkenisse. De routes voeren door de prachtige omgeving van Voorne-Putten. U wandelt door de Bernisse, langs het Spui en de Maas. Er zijn wandelingen over korte en lange afstanden, normaal gesproken een prima training voor de vierdaagse. Dit jaar dan maar voor een alternatieve vierdaagse?

Kan deze tocht doorgaan? Gelukkig wel. Volgens het openingsplan van RIVM en regering zijn buitensport evenementen weer volop mogelijk, mits er voldoende afstand wordt gehouden. De rustposten onderweg zijn dan ook in de vorm van een “stop and go” post met voldoende warme en koude dranken, stoelen op ruime afstand van elkaar, in een natuurgebied. Ook de start/finish locatie wordt zo ingericht dat er nooit teveel mensen in de kantine komen. Respecteer svp de aanwijzingen van onze vrijwilligers.

Afstanden en starttijden

 

50 km 07.30-08.30
40 km 08.00-09.30
30 km 08.30-11.00
20 km 09.00-12.00
10 km 09.00-12.00

Beloning

De beloning bij deze tocht is een medaille met lint in de kleur van de Spijkenisser vlag. Voor deelnames zijn vervolg nummers beschikbaar.

Bereikbaarheid

Er is bij de startlokatie ruime parkeergelegenheid beschikbaar. De start is zo’n 1,5 km lopen vanaf metrostation Spijkenisse Centrum.

Route naar startbureau Spijkenisse

Wandelen naar startbureau

Bij de start/finish lokatie kan er met PIN betaald worden.

 

Inschrijven

 In verband met de nog geldende corona risico’s vragen we iedereen om vooraf in te schrijven en te betalen. Op deze manier kunnen we zorgen voor een goede spreiding van het aantal wandelaars, en kunnen we snel van start gaan.

Voor deze wandeling gelden de volgende inschrijfgelden:
wandeling met beloning 5,00 euro
wandeling zonder beloning 3,00 euro
medewerkers RET deelname gratis (bij vermelding ambtenarennummer bij opmerkingen)
Voor leden van de KWBN geldt een korting van 1 euro!!

Starttijden

 U kunt bij uw inschrijving aangeven in welk tijdsblok u bij voorkeur wilt starten. In uw bevestiging leest u de definitieve starttijd. Elk blok heeft een maximum aantal inschrijvingen. Dus heel theoretisch zou het uitverkocht kunnen raken. Maar geen paniek, alles komt goed. Wilt u liever niet op zaterdag tijdens onze wandeldag starten, dan ontvangt u de digitale versie van de gekozen afstand per email toegestuurd (PDF en GPX). LET OP: de tijdsblokken die in onderstaand schema rood zijn zijn reeds volgeboekt. Kies een ander blok!!!

Tijdsblokken

COVID maatregelen

Hoewel het in Nederland de goede kant op gaat, en we daarom ook in staat zijn om bijvoorbeeld deze tocht weer te organiseren, dienen we ons wel te houden aan een aantal maatregelen. Helpt u ons alstublieft mee en respecteer deze maatregelen:

  • blijf zo veel mogelijk op anderhalve meter afstand
  • het aantal bezoekers aan de kantine op de start- en finish lokatie is beperkt tot 25 en zal door ons bij de ingang worden gecontroleerd
  • er is op enkele plaatsen eenrichtingsverkeer ingesteld. Volg de pijlen!
  • op de start- finish lokatie staat handgel, die door iedereen gebruikt kan worden
  • wandel ook buiten de start lokatie niet in hele grote groepen, houdt afstand tot elkaar en het publiek
  • alleen mensen die een voorinschrijving hebben gedaan, kunnen deelnemen
  • ook op de rustposten staan de stoelen op 1,5 meter afstand. Schuif ze svp niet naar elkaar toe.

Atletiekvereniging Spark

Met onderstaande email kunt u zich inschrijven voor de Spijkenissermars op 19 juni a.s. Inschrijvingen dienen uiterlijk donderdag 16 juni binnen te zijn. U kunt dit formulier voor meerdere mensen gebruiken, maar wilt u 1 formulier per afstand gebruiken? Voor de wandelaars van Sportief Wandelen Zoetermeer verwijzen we naar de email van Don.

De inschrijf prijs is 5 euro per persoon met beloning, 3 euro zonder beloning. Leden van de KWBN krijgen op beide prijzen 1 euro korting (dus resp 4 of 2 euro pp).

Wilt u het inschrijfgeld svp direct overmaken op rekening NL57 INGB 0004 1855 14 tnv wsv RET.

Door op de knop “verzenden” te klikken wordt uw inschrijving verwerkt. Vergeet niet het antwoord op de simpele som in te vullen, zodat we weten dat het geen buitenlandse spam is 🙂

Heeft u ingeschreven, maar bent u toch verhinderd, of wilt u de tocht liever op een later moment lopen? Dan krijgt u op zondag 20 juni alsnog de route naar keuze toegestuurd. Ook een digitaal bestand is beschikbaar (dus PDF en GPX).

Nog vragen? Email dan naar info at wsvret.nl 

Spijkenissermars

15 + 14 =

Pin It on Pinterest

Share This