32e Spijkenisser Wandeltocht 19 juni 2021

 

De tweede tocht uit het jaarlijkse wandelprogramma van de wsv RET. De tocht vertrekt vanuit de kantine van Atletiekvereniging Spark, Atletiekpad 1,  3202 LM  Spijkenisse. De routes voeren door de prachtige omgeving van Voorne-Putten. U komt door de Bernisse, langs het Spui en de Maas. Er zijn wandelingen over korte en lange afstanden, normaal gesproken een prima training voor de vierdaagse. Dit jaar dan maar voor een alternatieve vierdaagse?

Kan deze tocht doorgaan? We rekenen er zeker op dat de corona maatregelen tegen die tijd zodanig effectief zijn, dat we weer tochten kunnen organiseren. Daar zullen wij in elk geval alles aan doen!!

 

Afstanden en starttijden

 

50 km 07.30-08.30
40 km 08.00-09.00
30 km 08.30-11.00
20 km 09.00-12.00
10 km 09.00-12.00

Beloning

De beloning bij deze tocht is een medaille met lint in de kleur van de Spijkenisser vlag. Voor deelnames zijn vervolg nummers beschikbaar.

LET OP: er worden geen IVV stempels gebruikt!

Bereikbaarheid

Er is bij de startlokatie ruime parkeergelegenheid beschikbaar. De start is zo’n 1,5 km lopen vanaf metrostation Spijkenisse Centrum.

Bij de start/finish lokatie kan er met PIN betaald worden.

 

Inschrijven

 Op dit moment is het nog niet duidelijk wat de mogelijkheden zijn om deze tocht door te laten gaan. We wachten af wat de corona maatregelen zijn die vanaf 28 april gaan gelden. We hopen op een dusdanige versoepeling, dat we gecontroleerd deze tocht kunnen organiseren vanuit Spijkenisse. We zullen u op deze plaats zo snel mogelijk op de hoogte brengen van de ontwikkelingen. Dan leest u hier ook  hoe u zich aan kunt melden voor onze wandeling.

 

Atletiekvereniging Spark

Pin It on Pinterest

Share This