Vandaag eindelijk weer eens de tijd gehad om een beetje door het Alphense centrum te lopen. Begint aardig op te schieten. Fraaie nieuwe winkels, mooi plein, goed parkeren, ben benieuwd hoe het er straks uit ziet als het helemaal klaar is. En dat allemaal op een paar honderd meter van mijn huis. Allemaal geweldig, zal je zeggen. Er is echter een paar honderd vierkante meter ongeluk aanwezig: we hebben een mediamarkt.

Vlak bij mijn huis, minder dan een minuut. Met allemaal leuke electronica. En speeltjes. En camera’s. En heel veel CD’s en DVD’s. Het is voor mezelf beter als ik een flink aantal weekenden in Engeland blijf, anders overleef ik de aanslag op mijn bankrekening niet. Gewoon even wezen kijken, en toen kon ik die 5 megapixel electronische camera al niet laten liggen. Ik wil een winkelverbod 🙂

Pin It on Pinterest