De afgelopen dagen heb ik in Barcelona doorgebracht. Voor de eerste keer van mijn leven. Sterker nog: ik was zelfs nog nooit in Spanje geweest.

Maar er was nu een mooie aanleiding: het vieren van mijn vijftigste verjaardag. Ok, dat is bijna twee jaar geleden, maar sinds die tijd had ik dit nog tegoed als cadeau van mijn zus en zwager, die destijds in Rusland woonden. En aangezien ze nu weer in Nederland wonen, was het juiste moment gevonden. Want ze wilden zelf graag mee met mijn cadeau 😀 . En ze hadden er een geweldig cadeau van gemaakt, met een 4 sterren hotel (jawel) midden in het centrum.

Wat een geweldige dagen waren het zeg. Vliegen vanaf Zestienhoven (wat wil een Rotterdammer nog meer). Het weer bij aankomst en de dagen erna was perfect, heel veel zon en tot middernacht heerlijk weer voor de terrassen. Maar ook een geweldige stad. Mijn zus is een leven als reisleidster mis gelopen, die had alles vantevoren al op kaarten ingetekend en ze deed alleen nog net alsof we inspraak hadden. Heel veel bekende plekken natuurlijk, met een zeer hoog percentage Gaudi. Zie de bekende Templo Expiatorio de la Sagrada Fam

Pin It on Pinterest