Jajaja, lach maar even over de titel van dit bericht. Of knik instemmend. Keus is aan de lezer! Ik adviseer om te lachen. Maar het is echt waar. Hoewel mijn sixpack er beslist niet uit ziet als het model hiernaast (tenminste niet als ik wakker ben en niet droom), lopen er dagelijks meer mensen achter me aan. Niet in het gewone leven helaas, maar vooral op internet. En allemaal willen ze mijn aandacht. Op twitter ben ik de afgelopen dagen door tweeps met namen als snoekvissen, fanreizen, marvinandmiles, televisiereizen, bluecopier maar ook bijvoorbeeld sokshop, bonkageaddons en sumisurakostuum uitgekozen als lustobject. Mooie namen he? Stuk voor stuk zijn ze verliefd op me, tenminste: als ze geld aan me kunnen verdienen :silly:

Ach, ik heb er geen last van, de meesten zijn ook na een paar dagen weer weg, als ik hun aanzoek niet heb beantwoord. De groeten en tot ziens, want vaak krijg je na een paar dagen opnieuw te zien dat dezelfde mensen (lees bedrijven en zzp’ers) je opnieuw gaan volgen. Volharden in de eenzijdige liefde he :inlove: Aanbiedingen van coaches, trainers, zzp’ers, headhunters, banken, automerken, telefoonbedrijven, noem maar op, zo snel mogelijk op weg naar de duizenden volgers. Zoals het laatst aan Alphense ondernemers werd uitgelegd: uw volgers zijn geld waard :-$ .

Misschien geldt dat voor heel veel andere mensen op internet, speciaal voor iedereen die mij wil volgen leg ik het (mijn) principe nog 1x uit:
– ik ben een groot fan van sociale media, herstel: van de gebruikers ervan
-op twitter heb ik een goede band met mensen om wie ik kan lachen, of met wie ik een klik heb, kan discussieren, met wie het leuk praten is, en die ook terug praat. Met belangstelling. Of humor. Of beiden.
-als ik iets nodig heb, kijk ik eerst in mijn vrienden en kennissen 1.0 en 2.0
-maar nooit werkt het andersom: is iemand een vriend of leverancier geworden door mij online reclame toe te sturen
-en zo nog wat andere zaken die (o wat verrassend) ook zonder computer gelden.

En geloof me, op die manier komen hele leuke contacten tot stand. Zo ken ik op deze geweldige manier heel veel leuke mensen, en weet ik inmiddels waar ik moet zijn voor een goed gesprek, een leuke borrel, als ik iets te communiceren heb, als ik boodschappen ga doen, als ik iets over fotografie wil weten, een glas wil drinken, een website wil laten bouwen, over voetbal wil praten, met tweeps kan lunchen, mijn huisdier wil laten fotograferen, Oud en Nieuw kan vieren, en nog heel veel meer. Allemaal mooie dingen :party:

Start dus niet omdat het zo hip en trendy is met dollar tekens in uw ogen sociaal te doen, maar probeer het eens omgekeerd. Tot zover deze korte les persoonlijke alffense sociale media. Niet geautoriseerd door wie dan ook, garantie tot aan mijn voordeur. Doe er uw voordeel mee :rotfl:

Pin It on Pinterest