Ja hoor, het is gelukt. 12 oktober 2008 middernacht, ik heb de magische grens van 50 jaren overschreden. Zittend in een stil hutje op de donkere heide, want dat de helft voorbij is dringt nu toch wel duidelijk door. En het gezegde “je bent zo oud als je je voelt” betekent ook alleen maar dat ik me nog ouder voel 🙂 .

Tot zover het drama hoor, geen paniek. Ok, de haren zijn al jaren grijs en de laatste maanden worden de inhammen links en rechts op het voorhoofd ook alleen maar groter. Maar toch voel ik me nog helemaal geen halve eeuw. Bij McDonalds hoeven ze geen meneer tegen me te zeggen. En zo oud als op de meeste abraham kaarten die ik gekregen heb zie ik er ook nog niet uit als ik in de spiegel kijk.

Kortom: we leven gewoon door, op naar de honderd. En als ik jullie tegen kom drinken we gewoon een borrel in plaats van appelsap hoor

Pin It on Pinterest