Mensen die dit blog de afgelopen maanden hebben bezocht, zijn vast niet onder de indruk geraakt van mijn bijdragen. De laatste literaire publicatie is toch alweer bijna een jaar geleden. En ondanks lichte drang van andere bloggers heb ik maar geen inspiratie kunnen vinden om de electronische pen weer ter hand te nemen.

Hebben anderen er ook last van? Is een blog soms 1.0 en hebben we via twitter, facebook of zelfs nog het bejaarde hyves voldoende andere mogelijkheden om gedachten snel uit te wisselen? Wie gaat er nog lange teksten schrijven, laat staan lezen, als het ook in 140 tekens kan? Al geef ik toe dat een blog een andere waarde kan hebben. Het is meer permanent van karakter, je kan nu nog steeds lezen wat ik drie jaar geleden vond. Best gevaarlijk ook eigenlijk 😎

Maar goed, ik ga het weer proberen. Zeker niet dagelijks, maar op zijn minst periodiek (het alternatieve woord voor “pin me er niet op vast”. Onderwerpen? Geen idee. Serieus? Vrolijk? Het zou zo maar kunnen. Verwacht geen doortimmerde monologen van vele bladzijden lang. En misschien is het over een maand wel definitief afgelopen. Of heb ik de smaak te pakken en valt er elke dag wat te melden.

Kortom: verrassing. Kom nog eens terug. Voor een veelvoud van 140 tekens :bye:

Pin It on Pinterest